Goed inzetbaar in de zorg &
zakelijke dienstverlening

Sociale dienstverlening

Als trainingsacteur werk ik binnen verschillende trainingen, opleidings- en ontwikkelingstrajecten. Gezien mijn ervaring in de sociale dienstverlening ben ik ook in de zorgsector breed in zetbaar. Vanuit het perspectief van de cliënt of patiënt en ook die van de hulpverlener of het netwerk zet ik rollen geloofwaardig neer. Zo sluit ik makkelijk aan bij de ervaring en belevingswereld van de cursist.

Zakelijke dienstverlening

Naast de sociale dienstverlening ben ik ook inzetbaar voor de zakelijke dienstverlening. Met mij kun je bijvoorbeeld onderzoeken hoe je klantgericht communiceert of het meest haalt uit een beoordelings- of functionering gesprek. Aangeleerde theorie breng ik tot leven zodat de opgedane kennis niet alleen in het hoofd zit maar ook wordt ervaren. Door met mij te oefenen wordt theorie concreet toepasbaar en omgezet in nieuw gedrag. Een greep uit verschillende theorieën en trainingsonderwerpen waar ik bekend mee ben.

“Aangeleerde theorie breng ik tot leven zodat de opgedane kennis niet alleen in het hoofd zit maar ook wordt ervaren.”

Inzetbaar voor

 • Communicatieve vaardigheden
 • Feedback geven en aanspreken
 • Klantgerichtheid en/of klantvriendelijkheid
 • Omgaan met agressie
 • Omgaan met emoties
 • Beoordelingsgesprekken en functioneringsgesprekken
 • Slecht nieuws gesprekken beter laten verlopen

Methodes waar ik mee werk

 • Agressie regulering ; ABCD gedrag
 • IK-boodschap
 • Klantgerichtheid en/of klantvriendelijkheid
 • Motiverende gespreksvoering
 • Communicatiestijlen model

Corina wordt door gerenommeerde bedrijven ingezet

Specsavers Academy
Hogeschool Utrecht
Fiscount
Impact groep
Dubbel E acteerservice
Sunny Training
Boertien Vergouwen Overduin
UWV
Windesheim
Samen Veilig midden Nederland
Gras training & coaching
Politieacedemie
Trifier
Latona
Kudding & partners

Wat mensen over Corina zeggen

Ik heb het genoegen om als trainer te mogen samenwerken met Corina. Ik kan je vertellen dat het samenwerken met Corina mij veel plezier geeft.

Corina is zeer professioneel in haar acteerwerk. Ze begrijpt heel goed waar de cursisten mee zitten en weet feilloos gedrag te produceren welke zeer herkenbaar is.
Daarnaast heeft ze aan een half woord genoeg en voelt en vult mij als trainer goed aan. Haar gedrag is doorspekt met humor en liefdevolle hulp voor de deelnemer.
Kortom een cadeautje om met haar te mogen werken.  Een aanrader dus.
Jan Verburgt

Corina is echt een topper. Met een beperkt aantal aanwijzingen weet ze precies dat gedrag neer te zetten waarmee de cursist zijn of haar valkuilen kan oefenen en leerpunten mee kan aanscherpen. Corina is prettig aanwezig en weet de cursisten snel op hun gemak te stellen, maar ze durft ze ook stevige feedback te geven. Deze feedback is kort en duidelijk, zodat de cursist ermee uit de voeten kan en ik als trainer de leerpunten alleen nog maar hoef in te koppen. Haar spel is scherp en geloofwaardig.

Marco Schneiders
Bureau Maaiveld

Corina is een getalenteerd trainingsactrice die zich punctueel en grondig voorbereid op haar taak en rol. Ze is in staat om continue te improviseren en zich aan te passen aan de steeds wisselende doelstellingen van trainers en cursisten. Daarbij laat zij iedereen in zijn of haar waarde en weet zij iedereen op zijn/haar gemak te stellen. Met haar energieke en opgeruimde persoonlijkheid is het aangenaam werken voor zowel trainers als cursisten.

Petra de Haan

Corina is een fantastische trainingsacteur om mee samen te werken. Ze bereidt zich zo goed voor op haar rollen dat ze degene die ze moet neerzetten bijna “echt” wordt. Verder is de feedback die ze geeft zo zinvol, oprecht en respectvol, dat het niet anders kan dan dat degenen aan wie ze die feedback geeft daar heel veel aan heeft en er mee verder kan.

Ike Brink

Corina is als trainingsacteur in staat om op een hele laagdrempelige manier alle deelnemers van een training aan het oefenen te krijgen. Ze geeft heldere feedback waarin een top en een tip zitten. Dit zet en de deelnemers in hun kracht en nodigt hen uit opnieuw een situatie te oefenen. Gedrag en effect zijn hierin leidend, daarnaast zoomt ze in op het effect van nonverbale communicatie. Ik heb haar in de trainingen ervaren als een deskundige, professionele acteur waar het prettig mee samenwerken is.

Anke Schat
trainer bij Samen Veilig midden Nederland

Corina heeft een heldere, duidelijke en open manier van aanwezig zijn en vragen stellen.Dit geeft de mogelijkheid om naar jezelf te kijken, zonder af te dwalen. Intuïtief weet ze waar de schoen wringt. Ze beschikt over de nodige humor om te kunnen relativeren zonder te ontkrachten.Dit maakt dat je jezelf beter kunt zien/ervaren en er ook om kunt lachen. Corina weet een atmosfeer te creëren waarin weerstand en ontspanning in evenwicht zijn. Een sfeer waarin je met vertrouwen naar je ‘eigenaardigheden’ durft te kijken. Dit schept ruimte en vertrouwen om je bewust te worden van je gevoelens, denken en handelen.

Hettie Geertman